به نام خدا
سلام دوستان
قصد فروش این دو قطعه رو دارم.
اگر اینجا نبودم؛ به این شماره پیامک بفرستید: 09373260902

توضیحات گرافیک:
- روی سیستم خودم بوده
- شاید اگر چند دقیقه اینترنتی باهاش ماین انجام داده باشم! اونم نمیدونم ماین صورت گرفت یا نه... حتی دقیق یادم نیست این گرافیکم بود، یا گرافیک قبلیم!
- اورکلاک هم نشده.
- کاربری هم معمولا اینترنت و مدیا و گیم بوده. گاهی هم ویرایش ویدیو.
- گارانتی گرین تا 22/1/1399
- خریداری شده از فروشگاه LionComputer
- روی 2 تا از پره های فنش، 2-3 تا خراش جزئی افتاده. توی تصاویر خواستم نشون بدم به حساب! اما فنش تا اونجایی که واسه من کار کرده، میشه گفت بیصدا بود.
- علت فروش: ارتقاء به 1060 - و در نتیجه، نیاز مالی!
- لینک: [ فروشگاه LionComputer ] - [ وبسایت MSI ]
- قیمت: قیمت: 950 930 925 (ارسال رایگان با پیشتاز)

توضیحات مادربورد:
- نو
- گارانتی سایبر تا 23/6/2020 میلادی
- خریداری شده از فروشگاه LionComputer
- پاسخ اپراتور فروشگاه Lion به سوال بنده در رابطه با پلمپ نبودن مادربورد: «جناب کلا مادربردهای این رده پلمپ نیستن» «از سمت شرکت همینطور به دست ما میرسن»
- علت فروش: نیاز مالی
- لینک: [ فروشگاه LionComputer ] - [ وبسایت BioStar ]
- قیمت: قیمت: 1280 1180 (100ت کمتر از قیمت اصلی)

اگر هر دو رو با هم بخرید : 2000000 ت (یعنی مجموعا 230ت تخفیف) + ارسال رایگان با پست پیشتاز

شرایط فروش:
- به اولین پیشنهاد داخل تاپیک فروخته خواهند شد. (هر چند، در کل در انتخاب خریدار مختار خواهم بود.)
- ابتدا واریز، سپس ارسال.
- من قطعات رو مطمئن بسته بندی میکنم، اما اگر در مسیر حمل و نقل آسیبی بهشون وارد بشه، دیگه تقصیر من نخواهد بود.
- اگر خواستید از سیستم واسطۀ LionComputer استفاده کنید، هزینه اش پای خودتونه.
- چک و چونه هم نزنید خواهشا؛ من مصرف کننده ام. الانم بدهی دارم.

تصاویر:
(کیفیت کم تصاویر رو ببخشید. دوربینش 2 مگاپیکسله.)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید